2014-10-03 11:10:16

Kärcher súrológépek - Ragyogásra programozva

A Kärcher súroló-szívógépei a profi tisztítóvállalatok számára nélkülözhetetlen munkaeszközt jelentenek. Kemény és rugalmas felületek is tökéletesen tisztíthatóak és ápolhatóak. Az alaptisztítástól kezdve a karbantartó tisztítson át egészen a politúrozásig. A munkát a tisztítandó terület közepén ugyanolyan jól végzik, mint a szegélyeknél. Az eredmény mindig tökéletesen megtisztított és ápolt, higiénikus és ragyogóan tiszta padló.

1. Kiemelkedő színvonalú tisztaság

A Kärcher mikroszálas hengere legújabb fejlesztésű tartozék. Mindenekelőtt csiszolt kőburkolatokon fejti ki felülmúlhatatlan tisztítóhatását, de sima és enyhén strukturált padlókon is optimális eredményt ér el.

2. S-fej a védőréteg megújítására

Az elasztikus padlóburkolatokra gyárilag vagy utólag felvitt védőrétegek kopásnak vannak kitéve. Ez a kopás a járófelületeken látszik először. Ezeket időigényes folyamat során kell megújítani. Az új fejlesztésű S 65 munkafejjel ezek a védőrétegek rétegeltávolító szerek nélkül gyorsan, rendkívül hatékonyan és részlegesen is megújíthatóak.

3. Sepréssel együtt

A 40 literes kategóriától kezdve minden hengerkefe-technológiával rendelkező padlófej szériatartozékként seprési funkcióval is rendelkezik. A gépek egy munkamenetben nagyon hatékonyan súrolnak, sepernek és szívnak. Ezáltal a legtöbb esetben nincs szükség kézi seprésre.

4. Halk, takarékos és hatékony

Az eco!efficiency fokozattal készülékmodelltől függően csökkenthető az energia-tisztítószer- vagy akár a vízfogyasztás is. Ezáltal a géppel jelentősen hosszabb ideig dolgozhat, és még pénzt is megtakarít. Ráadásul a gép még jelentősen halkabban is működik.

5. DOSE - az intelligens tisztítószer-adagolás

A DOSE-technológia egy szabályzó segítségével lehetővé teszi a tisztítószer adagolását. Így egyszerűen át lehet váltani egy másik tisztítószerre akár menet közben is anélkül, hogy a tartályt ki kellene üríteni. Ezzel tisztítószer takarítható meg és megkönnyíti a munkát a mindennapi használat során. A tisztítószer- és a vízbetáplálás szét van választva, így megakadályozható a csíraképződés.

6. Briliáns tisztítás és tükörfényes polírozás

A gyémánt pad a Karcher cég újítása, mellyel egy munkamenetben tisztíthat és polírozhat. A három különböző szemcseméretből álló rendszer zseniálisan kidolgozott: három hétig fehér pad, három hétig sárga pad, utána pedig zöld pad. Ezzel a felületet tükörfényesre polírozhatja. Rendkívül sok időt és költséget takaríthat meg és késlelteti az ismételt beszennyeződést. Minden természetes kő, terrazzo és műgyanta padlónál alkalmazható.

7. Aki okosan takarít, cseréli a szívófejeket

A Kärcher cserélhető szívófejjel rendelkező súroló-szívógépei jelentik az okos megoldást többféle feladatra. A teljesen illeszkedő kefefejek kiválóan illenek a különböző meghajtással rendelkező felülős gépekhez. Így a felhasználás során is cserélheti a henger- és tárcsakeféket. A felszerelést szerszámok nélkül másodpercek alatt elvégezheti. Mindez rugalmassá és nagy teljesítményűvé teszi a készüléket, különösen, ha gyakran más helyeken takarít. A kefefejek nagy teherbírásúak, hosszú élettartamúak és betöltik funkciójukat, többek között a szériatartozéknak számító oldalsó vízterelő guminak köszönhetően. Az R-fejek súrolnak és sepernek egy munkamenetben és takarékosan bánnak a vízzel.Termék kereső

Termék neve:

Karcher Elektronikus Kereskedelmi Partner

Karcher Hivatalos Kereskedelmi Partner

Akciós termékek

1.324-100.0

Magasnyomású mosó - Háztartási

K 4 Premium Full Control

Akciós ár: 87 231,- Ft

6.295-192.0

Ipari felhasználásra - Ipari/Háztartási

Habtisztító, savas RM 59 ASF (20 liter)

Akciós ár: 51 100,- Ft

1.645-352.0

Kerti szivattyú - Háztartási

BP 2 Garden

Akciós ár: 29 169,- Ft

6.295-174.0

Ipari felhasználásra - Ipari

Padlófényesítő tisztítószer, extra fékezett habzású, RM 755 ES (10 liter)

Akciós ár: 15 668,- Ft

iparidepo_logo.jpg

1.512-000.0

Gőztisztító - Háztartási

SC 2

Akciós ár: 35 999,- Ft

1.516-226.0

Gőztisztító - Háztartási

SC 1 Premium Floor Kit (padlókészlettel)

Akciós ár: 28 000,- Ft

1.601-812.0

Magasnyomású mosó - Háztartási

K 3 magasnyomású mosó

Akciós ár: 38 000,- Ft

1.673-300.0

Magasnyomású mosó - Háztartási

K 2 Premium Home

Akciós ár: 47 000,- Ft

kissszerszam_logo.jpg

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz